chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 6 serie?

De standaard software in de ecu van uw BMW 6 serie auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto ecu tuning.

In enkele uren kan je BMW 6 serie auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je BMW 6 serie auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen BMW 6 serie auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw BMW

Beter geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een BMW 6 serie?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw BMW 6 serie auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw BMW 6 serie worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning BMW 6 serie engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw BMW 6 serie.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het BMW 6 serie chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de BMW 6 serie.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW 6 serie auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede BMW 6 serietuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW 6 serie OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 6 serie is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de BMW 6 serie auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope BMW 6 serie chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de BMW 6 serie. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW 6 serie auto met meer kracht, zonder dat je BMW 6 serie auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW 6 serie chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de BMW 6 serie auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW 6 serie auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 6 serie chiptuning genoemd. Je BMW 6 serie wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun BMW 6 serie auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw BMW 6 serie kan worden!

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW 6 seriesoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

BMW 6 serie chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW 6 serie producent kan aanpassen en je BMW 6 serie kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto BMW 6 serie chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle informatie over BMW 6 serie eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto BMW 6 serie ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Onze locaties kun jij hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW 6 serie, zonder dat hierbij veranderingen BMW 6 seriebaar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW 6 serie auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW 6 serie auto doen.