chiptuning BMW 6 serie GT: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 6 serie GT kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw BMW  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u BMW 6 serie GTen dat uw BMW 6 serie GT veel soepelder gaat door chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw BMW 6 serie GT auto:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier uit uw BMW 6 serie GT​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenBMW 6 serie GT?​

Voor stage one tunen BMW 6 serie GT plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 6 serie GT auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw BMW 6 serie GT auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze BMW 6 serie GT chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW 6 serie GT.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW 6 serie GT auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw BMW 6 serie GT nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je BMW 6 serie GT in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede BMW 6 serie GT tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw BMW 6 serie GT auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW 6 serie GT motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: BMW 6 serie GT OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 6 serie GT is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw BMW 6 serie GT auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van BMW 6 serie GT chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw BMW 6 serie GT auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning BMW 6 serie GT Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW 6 serie GT plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW 6 serie GT behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 6 serie GT chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 6 serie GT haalt.

Voor wie alles uit hun BMW 6 serie GT auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de BMW 6 serie GT producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je BMW 6 serie GT kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je BMW 6 serie GT halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over BMW 6 serie GT eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto BMW 6 serie GT. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto BMW 6 serie GT ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto BMW 6 serie GT is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun je beneden vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 BMW 6 serie GT chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw BMW 6 serie GT auto.

Daarom is je BMW 6 serie GT al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.