chiptuning BMW 4 serie: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 4 serie chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw BMW 4 serie is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je BMW 4 serie heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je BMW 4 serie veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je BMW 4 serie auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen BMW 4 serie chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw BMW

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW 4 serie?​

Voor stage één chiptuning BMW 4 serie plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW 4 serie auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze BMW 4 serie chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 4 serie ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning BMW 4 serie engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW 4 serie auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW 4 serie auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW 4 serie chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW 4 serie

Exclusief gebruik van de beste BMW 4 serie chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW 4 serie motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW 4 serie OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het BMW 4 serie chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw BMW 4 serie.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de BMW 4 serie ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het BMW 4 serie auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de BMW 4 serie!

Chiptuning BMW 4 serie Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW 4 serie auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW 4 serie behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 4 serie. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning BMW 4 serie is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw BMW 4 serie auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over BMW 4 serie ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW 4 serie.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW 4 serie autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder BMW 4 serie producent je auto BMW 4 serie kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto BMW 4 serie halen.

Zeker, doordat je bij het BMW 4 serie chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het BMW 4 serie chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over eco chip tuning BMW 4 serie.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je BMW 4 serie. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto BMW 4 serie kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto BMW 4 serie is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door nederland. Beneden kunt u al de chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW 4 serie auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW 4 seriebaar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW 4 serie al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.