chiptuning BMW 4 serie GC: elke BMW 4 serie GC auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 4 serie GC?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je BMW 4 serie GC met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je BMW 4 serie GC auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je BMW 4 serie GC auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​ met uw BMW 4 serie GC​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw BMW 4 serie GC auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW 4 serie GC specialist. Daarna verzenden we de software van uw BMW 4 serie GC aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW 4 serie GC auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW 4 serie GC werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de BMW 4 serie GC auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw BMW 4 serie GC voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je BMW 4 serie GC auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW 4 serie GC chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede BMW 4 serie GC chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 BMW 4 serie GC OBD chiptuning

OBD chiptuning BMW 4 serie GC is een geliefde manier om je BMW 4 serie GC te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw BMW 4 serie GC.

Door dit gemak is deze goedkope methode van BMW 4 serie GC auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw BMW 4 serie GC aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de BMW 4 serie GC ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je BMW 4 serie GC auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning BMW 4 serie GC Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW 4 serie GC plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 4 serie GC chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun BMW 4 serie GC auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW 4 serie GC auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 4 serie GC chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW 4 serie GC producent kan veranderen en je BMW 4 serie GC kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je BMW 4 serie GC halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor info over eco tuning BMW 4 serie GC.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto BMW 4 serie GC) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW 4 serie GC al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW 4 serie GC auto doen.