chiptuning BMW 3 serie GT op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 3 serie GT chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw BMW 3 serie GT auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw BMW 3 serie GT een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je BMW 3 serie GT zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Harder geluid uit uw BMW

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 3 serie GT auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW 3 serie GT specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW 3 serie GT auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW 3 serie GT auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW 3 serie GT dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW 3 serie GT is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de BMW 3 serie GT een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw BMW 3 serie GT nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw BMW 3 serie GT

Goede BMW 3 serie GTtuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw BMW 3 serie GT auto kan doen:

Methodes voor BMW 3 serie GT motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: BMW 3 serie GT OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 3 serie GT is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope BMW 3 serie GT chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw BMW 3 serie GT auto aanpassen. Zonder de BMW 3 serie GT ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Door het BMW 3 serie GT auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de BMW 3 serie GT auto!

Chiptuning BMW 3 serie GT Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de BMW 3 serie GT auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW 3 serie GT genoemd. Je BMW 3 serie GT auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 BMW 3 serie GT chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW 3 serie GT auto.

Zo doen wij naast BMW 3 serie GT chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor BMW 3 serie GT als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto BMW 3 serie GT kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de BMW 3 serie GT producent het maximale uit je BMW 3 serie GT halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over eco chip tuning BMW 3 serie GT.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto BMW 3 serie GT beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een kaart van onze vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw BMW 3 serie GT.

Daarom is je BMW 3 serie GT al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW 3 serie GT en bent u uw auto dus even kwijt.