chiptuning BMW 2 serie: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw BMW 2 serie is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw BMW 2 serie auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je BMW 2 serie auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw BMW 2 serie:​​

Meer vermogen uit uw auto

Harder geluid

Meer plezier uit uw BMW 2 serie​

Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW 2 serie

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen BMW 2 serie plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW 2 serie chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW 2 serie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw BMW 2 serie waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW 2 serie auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het BMW 2 serie chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW 2 serie

De beste BMW 2 seriechiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw BMW 2 serie auto kan doen:

Methodes voor BMW 2 serie motor tuning:

Voor het BMW 2 serie motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW 2 serie OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het BMW 2 serie chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw BMW 2 serie.

Hierdoor is dit een goedkope BMW 2 serie chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je BMW 2 serie auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning BMW 2 serie Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van BMW 2 serietuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW 2 serie genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 BMW 2 serie chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW 2 serie auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de BMW 2 serie producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto BMW 2 serie zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle info over BMW 2 serie eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je BMW 2 serie. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden kunt u al de locaties vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW 2 seriebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.