chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 2 serie Active Tourer kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw BMW 2 serie Active Tourer is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw BMW 2 serie Active Tourer kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW 2 serie Active Tourer auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw BMW 2 serie Active Tourer auto zult u BMW 2 serie Active Toureren dat uw BMW 2 serie Active Tourer veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw BMW 2 serie Active Tourer:​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier uit uw BMW

Comfortabeler rijden​ met uw BMW 2 serie Active Tourer​

Minder brandstof gebruik van uw BMW 2 serie Active Tourer

Hoe gaat dat precies, chiptuningBMW 2 serie Active Tourer?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw BMW 2 serie Active Tourer auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 2 serie Active Tourer chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW 2 serie Active Tourer.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW 2 serie Active Tourer past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW 2 serie Active Tourer auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de BMW 2 serie Active Tourer auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je BMW 2 serie Active Tourer auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het BMW 2 serie Active Tourer chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de BMW 2 serie Active Tourer.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen BMW 2 serie Active Tourer motor tuning:

Voor het BMW 2 serie Active Tourer motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW 2 serie Active Tourer OBD chiptuning

OBD tuning BMW 2 serie Active Tourer is een veelvoorkomende methode om je BMW 2 serie Active Tourer te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope BMW 2 serie Active Tourer chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw BMW 2 serie Active Tourer aanpassen. Zonder de BMW 2 serie Active Tourer ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het BMW 2 serie Active Tourer auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de BMW 2 serie Active Tourer!

Chiptuning BMW 2 serie Active Tourer Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW 2 serie Active Tourer auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 2 serie Active Tourer chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 2 serie Active Tourer haalt.

Voor wie alles uit hun BMW 2 serie Active Tourer auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW 2 serie Active Tourer kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 2 serie Active Tourer chiptuning.

Zo doen wij naast BMW 2 serie Active Tourer chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor BMW 2 serie Active Tourer auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je BMW 2 serie Active Tourer kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je BMW 2 serie Active Tourer zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je BMW 2 serie Active Tourer! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over BMW 2 serie Active Tourer eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je BMW 2 serie Active Tourer. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto BMW 2 serie Active Tourer is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze vestigingen bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW 2 serie Active Tourer en bent u uw BMW 2 serie Active Tourer dus even kwijt.