chiptuning BMW 1 serie: elke BMW 1 serie auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 1 serie chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw BMW 1 serie een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw BMW 1 serie kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je BMW 1 serie auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen BMW 1 serie plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw BMW 1 serie worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 1 serie chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het BMW 1 serie chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de BMW 1 serie auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW 1 serie auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: BMW 1 serie OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 1 serie is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de BMW 1 serie.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de BMW 1 serie ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het BMW 1 serie auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de BMW 1 serie auto!

BMW 1 serie chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van BMW 1 serietuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW 1 serie auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW 1 serie behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 1 serie. Je BMW 1 serie wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning BMW 1 serie is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW 1 serie auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u BMW 1 serie kan doen:

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW 1 serie fabrikant kan veranderen en je BMW 1 serie kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de BMW 1 serie producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer info over eco chiptuning BMW 1 serie.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto BMW 1 serie) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW 1 serie, zonder dat hierbij veranderingen BMW 1 seriebaar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW 1 serie al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.