chiptuning Bentley Continental GT3-R: elke Bentley Continental GT3-R krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental GT3-R auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Bentley Continental GT3-R auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Bentley  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Bentley Continental GT3-R heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Bentley Continental GT3-R auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Bentley Continental GT3-R

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Bentley Continental GT3-R plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Bentley Continental GT3-R een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Bentley Continental GT3-R worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bentley Continental GT3-R ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Bentley Continental GT3-R auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Bentley Continental GT3-R auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Bentley Continental GT3-R voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Bentley Continental GT3-R in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT3-R chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Bentley Continental GT3-R motor tuning:

Voor het Bentley Continental GT3-R motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Bentley Continental GT3-R OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Bentley Continental GT3-R chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Bentley Continental GT3-R auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Bentley Continental GT3-R door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Bentley Continental GT3-R met meer kracht, zonder dat je Bentley Continental GT3-R auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Continental GT3-R Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Bentley Continental GT3-Rtuning maak je fysieke wijzigingen aan de Bentley Continental GT3-R. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Bentley Continental GT3-R chiptuning. Je Bentley Continental GT3-R auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GT3-R is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Bentley Continental GT3-R ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bentley Continental GT3-Rsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Bentley Continental GT3-R kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Bentley Continental GT3-R halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over Bentley Continental GT3-R eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Bentley Continental GT3-R. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto Bentley Continental GT3-R is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De tuning locaties kun je hier beneden bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Bentley Continental GT3-R chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Bentley Continental GT3-R auto.

Daarom is je Bentley Continental GT3-R al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley Continental GT3-R en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij