chiptuning Bentley Continental GT/S: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental GT/S auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Bentley Continental GT/S is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Bentley auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Bentley Continental GT/S auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Bentley Continental GT/S auto chiptuning:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Bentley Continental GT/S aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Bentley Continental GT/S engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Continental GT/S. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Bentley Continental GT/S auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Bentley Continental GT/S auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Bentley Continental GT/S in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT/S chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Bentley Continental GT/S motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bentley Continental GT/S OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Bentley Continental GT/S chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Bentley Continental GT/S chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Bentley Continental GT/S auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Bentley Continental GT/S auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GT/S

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Bentley Continental GT/Stuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Bentley Continental GT/S chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Continental GT/S auto haalt.

Voor wie alles uit hun Bentley Continental GT/S wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto tuning voor u Bentley Continental GT/S kan doen:

Diepgaande kennis over Bentley Continental GT/S ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Bentley Continental GT/S auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Continental GT/S.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Bentley Continental GT/S fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Bentley Continental GT/S fabrikant kan veranderen en je Bentley Continental GT/S kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor informatie over Bentley Continental GT/S eco tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van onze locatiesEr zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Bentley Continental GT/S auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij