chiptuning Bentley Bentayga: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Bentley Bentayga auto chiptunen?

De ecu software van uw Bentley Bentayga is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Bentley Bentayga heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Bentley Bentayga veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Bentley Bentayga zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Bentley

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Bentley Bentayga op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bentley Bentayga specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Bentley Bentayga auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Bentayga. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Bentley Bentayga. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Bentley Bentayga auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Bentley Bentayga in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Bentley Bentayga chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Bentley Bentayga auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Bentley Bentayga auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Bentley Bentayga OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Bentayga is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Bentayga zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Bentley Bentayga chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Bentley Bentayga ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Bentley Bentayga

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Bentley Bentayga auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Bentley Bentayga chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Bentley Bentayga chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Bentley Bentayga auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over Bentley Bentayga ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Bentley Bentayga auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Bentley Bentayga ook verschillende andere software aanpassingen voor Bentley Bentayga als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Bentley Bentayga producent kan aanpassen en je auto Bentley Bentayga kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Bentley Bentayga halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over Bentley Bentayga eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Bentley Bentayga) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Bentley Bentayga beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Bentley Bentayga chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Bentley Bentayga.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley Bentayga zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley Bentayga doen.

WhatsApp WhatsApp met mij