chiptuning Audi TT: elke Audi TT krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi TT kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi TT kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi TT auto zult u opAudi TTen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Audi TT meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Audi TT

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Audi TT auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Audi TT auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi TT chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi TT auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Audi TT auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi TT chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi TT

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat het chippen voor u Audi TT kan doen:

Verschillende vormen Audi TT motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi TT OBD chiptuning

OBD tuning Audi TT is een populaire methode om je Audi TT auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi TT.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi TT auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi TT ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je Audi TT ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Audi TT chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi TT auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi TT chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi TT is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi TT auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi TT.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Audi TT producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Audi TT kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Audi TT halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over Audi TT eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Audi TT. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Audi TT kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we vestigingen. De Mijn Chiptuning locaties kun je hier beneden bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi TT.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.