chiptuning Audi TT RS: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi TT RS auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Audi TT RS is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Audi  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Audi TT RSen dat uw Audi TT RS veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Sportiever geluid uit uw Audi

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenAudi TT RS?​

Voor stage 1 tunen Audi TT RS plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi TT RS ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi TT RS auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Audi TT RS engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi TT RS, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi TT RS auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi TT RS auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi TT RS chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Goede Audi TT RSchiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Audi TT RS auto kan worden!

Verschillende vormen Audi TT RS motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Audi TT RS OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT RS is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Audi TT RS chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi TT RS ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Audi TT RS auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Audi TT RS!

Stage 2 chiptuning Audi TT RS

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi TT RS auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi TT RS genoemd. Hierbij pas je de Audi TT RS fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT RS auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi TT RS autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Audi TT RS fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Audi TT RS producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle informatie over Audi TT RS eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Audi TT RS. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Audi TT RS kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Audi TT RS chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi TT RS al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi TT RS auto en bent u uw Audi TT RS dus even kwijt.