chiptuning Audi SQ7: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi SQ7 chiptunen?

De ecu software van uw Audi SQ7 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Audi SQ7 auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi SQ7?​

Bij stage one chiptuning Audi SQ7 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi SQ7 ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Audi SQ7 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi SQ7 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi SQ7. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi SQ7 auto waarborgen. Zonder uw Audi SQ7 voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi SQ7 auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Audi SQ7 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Audi SQ7 tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Audi SQ7 kan doen:

Methodes voor Audi SQ7 motor tuning:

Voor het Audi SQ7 motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi SQ7 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi SQ7 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi SQ7 auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi SQ7 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi SQ7 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Audi SQ7 chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Audi SQ7tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi SQ7. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi SQ7. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Audi SQ7 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Ontdek wat auto chippen voor u Audi SQ7 auto kan doen:

Specialistische Audi SQ7 ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Audi SQ7 producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Audi SQ7 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, het auto Audi SQ7 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor info over eco tuning Audi SQ7.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Audi SQ7. Je kan je ECU (de computer van je auto Audi SQ7) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Audi SQ7 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Audi SQ7 chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. De chiptuning vestigingen kun jij beneden bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi SQ7 auto dus even kwijt.