chiptuning Audi SQ5 op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi SQ5?

De standaard software in de motor computer van uw Audi SQ5 auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Audi SQ5 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Audi  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Audi SQ5 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Audi SQ5 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Audi SQ5 auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Sportiever geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Audi SQ5 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi SQ5 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi SQ5 specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi SQ5 auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi SQ5 auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi SQ5, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi SQ5 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Audi SQ5 een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi SQ5 nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Audi SQ5 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Audi SQ5 chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste Audi SQ5tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi SQ5 auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Audi SQ5 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi SQ5 chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Audi SQ5.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Audi SQ5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi SQ5 met meer kracht, zonder dat je Audi SQ5 auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi SQ5 Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi SQ5 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi SQ5 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi SQ5 chiptuning. Hierbij pas je de Audi SQ5 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi SQ5 haalt.

Stage 2 Audi SQ5 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi SQ5.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Diepgaande kennis over Audi SQ5 ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Audi SQ5 producent je auto Audi SQ5 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Audi SQ5 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over Audi SQ5 eco tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Audi SQ5 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. De chiptuning vestigingen kun jij hieronder vinden Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi SQ5 en bent u uw Audi SQ5 dus even kwijt.