chiptuning Audi S8: elke Audi S8 krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Audi S8 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Audi  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Audi S8 zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Audi S8:​​

Meer vermogen uit uw auto

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Audi S8

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi S8 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Audi S8 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Audi S8 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi S8, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi S8 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Audi S8 auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi S8 auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi S8 chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi S8 motor tuning:

Voor het Audi S8 motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi S8 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi S8 is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi S8.

Hierdoor is dit een voordelige Audi S8 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi S8 met meer kracht, zonder dat je Audi S8 auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi S8 Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi S8 plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi S8 auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi S8 chiptuning genoemd. Je Audi S8 auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi S8 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Specialistische Audi S8 ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Audi S8 fabrikant je auto Audi S8 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Audi S8 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over Audi S8 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Audi S8. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Audi S8 beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Audi S8 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een kaart van de locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi S8.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi S8 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi S8 doen.