chiptuning Audi S6: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Audi S6 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Audi S6 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Audi S6 auto gaat u opAudi S6en dat uw Audi S6 auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Mooier geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Audi S6

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Audi S6 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Audi S6 worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi S6 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi S6 hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi S6. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi S6 in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Audi S6 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi S6.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi S6 auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Audi S6 wordt!

Verschillende vormen Audi S6 motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi S6 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi S6 is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi S6.

Hierdoor is dit een goedkope Audi S6 chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Audi S6 aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Audi S6 ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Door het Audi S6 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Audi S6!

Chiptuning Audi S6 Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi S6 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi S6 chiptuning genoemd. Je Audi S6 auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi S6 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor u Audi S6 kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Audi S6 chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Audi S6 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Audi S6 producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Audi S6 halen.

Zeker, doordat je bij het auto Audi S6 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Audi S6 eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je Audi S6 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al onze tuning locaties zien: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Audi S6 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi S6.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.