chiptuning Audi S1 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi S1 auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Audi S1 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi chiptuning.

Door het tunen van uw Audi auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Audi S1 auto:​​

Meer PK's

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Audi S1 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi S1 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi S1 auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi S1 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi S1 auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi S1 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi S1 auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Audi S1 tuning software

Ontdek wat chiptuning voor u Audi S1 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi S1 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi S1 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi S1 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi S1.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi S1 auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi S1 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Audi S1 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Audi S1 auto!

Chiptuning Audi S1 Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi S1 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi S1 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Audi S1 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Audi S1 auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Audi S1 ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Audi S1 chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Audi S1 fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Audi S1 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Audi S1 eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Audi S1. Je kan je ECU (de computer van je auto Audi S1) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Audi S1 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij beneden vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi S1 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi S1 doen.