chiptuning Audi RS7: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Audi RS7 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi RS7 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Audi RS7 auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi RS7?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi RS7 engineer. Daarna sturen we de software van uw Audi RS7 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi RS7 auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi RS7 waarborgen. Zonder uw Audi RS7 auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi RS7 in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi RS7 auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Audi RS7 tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Audi RS7 motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi RS7 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Audi RS7 chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi RS7 auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Audi RS7 auto. Via deze methode moet je zelfs de Audi RS7 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Audi RS7 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Audi RS7 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Audi RS7tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi RS7. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi RS7 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi RS7 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi RS7 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi RS7.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Audi RS7 wordt!

Gespecialiseerde know-how over Audi RS7 ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi RS7 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Audi RS7 fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Audi RS7 fabrikant je auto Audi RS7 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Audi RS7 halen.

Ja, het chippen van je auto Audi RS7 zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle info over eco chip tuning Audi RS7.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Audi RS7. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Audi RS7 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Audi RS7 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi RS7baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Audi RS7 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi RS7 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.