chiptuning Audi RS6: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi RS6 auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Audi auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi RS6 auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Audi RS6 auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter uit uw Audi

Meer rijplezier uit uw Audi RS6​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Audi RS6 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Audi RS6 ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi RS6 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi RS6 is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi RS6 nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi RS6 in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi RS6 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Audi RS6 tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Audi RS6 motor tuning:

Voor het Audi RS6 motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Audi RS6 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi RS6 is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Audi RS6.

Daardoor is dit een voordelige Audi RS6 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi RS6 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Audi RS6 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Audi RS6 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Audi RS6!

Chiptuning Audi RS6 Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Audi RS6 tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi RS6 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi RS6 auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi RS6. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Audi RS6 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Gespecialiseerde notie over Audi RS6 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Audi RS6 producent je Audi RS6 kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Audi RS6 fabrikant het maximale uit je auto Audi RS6 halen.

Zeker, het chippen van je Audi RS6 zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Audi RS6 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Audi RS6. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Audi RS6 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een kaart van onze tuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi RS6baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.