chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi RS5 auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Audi RS5 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Audi RS5 auto:​​

Meer performance

Mooier geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi RS5

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Audi RS5 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Audi RS5 chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi RS5 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi RS5 is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Audi RS5 auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Audi RS5 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Audi RS5.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Audi RS5chiptuning files in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Audi RS5 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi RS5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi RS5 is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi RS5 auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Audi RS5 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi RS5 Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi RS5. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi RS5 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Diepgaande kennis over Audi RS5 ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Audi RS5 producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Audi RS5 fabrikant het maximale uit je auto Audi RS5 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle info over Audi RS5 eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Audi RS5) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto Audi RS5 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Hier beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi RS5 doen.