chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi RS3?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi motor tuning.

In een paar uur kan je Audi RS3 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi RS3 zult u opAudi RS3en dat uw Audi RS3 veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Audi RS3 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Audi

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi RS3?​

Voor stage 1 chiptuning Audi RS3 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Audi RS3 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi RS3 auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Audi RS3 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi RS3 auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi RS3.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Audi RS3 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi RS3.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Audi RS3 chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi RS3 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi RS3 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi RS3 zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Audi RS3 chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Audi RS3. Via deze methode moet je zelfs de Audi RS3 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi RS3 auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi RS3

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Audi RS3tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi RS3. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi RS3, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi RS3 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi RS3 chiptuning genoemd. Je Audi RS3 wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde kennis over Audi RS3 ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi RS3 autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Audi RS3 producent het maximale uit je Audi RS3 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Audi RS3 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Audi RS3 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Audi RS3. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Audi RS3 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Audi RS3 chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. De chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi RS3 auto.

Daarom is je Audi RS3 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.