chiptuning Audi Q7: elke Audi Q7 krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi Q7 chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Audi Q7 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt harder uit uw Audi

Meer plezier uit uw Audi Q7​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Audi Q7

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Audi Q7 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi Q7 chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi Q7 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Audi Q7 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi Q7 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi Q7 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi Q7 auto waarborgen. Zonder uw Audi Q7 auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi Q7 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Audi Q7 chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Audi Q7 kan doen:

Verschillende vormen Audi Q7 motor tuning:

Voor het Audi Q7 motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi Q7 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q7 is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi Q7 zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Audi Q7 chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Audi Q7 auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Audi Q7 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Audi Q7 auto!

Chiptuning Audi Q7 Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi Q7 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi Q7 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi Q7 auto kan worden!

Specialistische Audi Q7 ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi Q7 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi Q7software wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Audi Q7 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Audi Q7 fabrikant het maximale uit je Audi Q7 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over eco chip tuning Audi Q7.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Audi Q7. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Audi Q7 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto Audi Q7 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. De chiptuning locaties kun je hieronder vinden Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi Q7 doen.