chiptuning Audi Q5: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Audi Q5 auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Audi auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi Q5 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi Q5 auto:​​

Meer vermogen

Mooier geluid uit uw Audi

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi Q5?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi Q5 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi Q5 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi Q5 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Audi Q5 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi Q5 auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Audi Q5 chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Audi Q5 motor tuning:

Voor het Audi Q5 motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi Q5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q5 is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi Q5 zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi Q5 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Audi Q5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het Audi Q5 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Audi Q5 auto!

Stage 2 chiptuning Audi Q5

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Audi Q5 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi Q5, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi Q5 genoemd. Hierbij pas je de Audi Q5 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi Q5 auto haalt.

Voor wie alles uit hun Audi Q5 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Audi Q5 kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi Q5 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q5.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Audi Q5 fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Audi Q5 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Audi Q5 je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Audi Q5 eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Audi Q5. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto Audi Q5 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van de chiptuning vestigingen Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi Q5 auto dus even kwijt.