chiptuning Audi A8: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft tuning Audi A8?

De ecu van uw Audi A8 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi A8 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Audi A8 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Audi A8 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Audi A8 auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw Audi

Geluid klinkt sportiever uit uw Audi

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A8?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A8 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi A8 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi A8 auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Audi A8 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi A8 auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Audi A8 tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Audi A8 auto kan worden!

Methodes voor Audi A8 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Audi A8 OBD chiptuning

OBD tuning Audi A8 is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A8.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A8 chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A8 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi A8 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A8 genoemd. Hierbij pas je de Audi A8 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Audi A8 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over Audi A8 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Audi A8 ook verschillende andere software aanpassingen voor Audi A8 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Audi A8 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over eco chip tuning Audi A8.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Audi A8. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Audi A8 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Onze chiptuning vestigingen kun je hieronder vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi A8, zonder dat hierbij veranderingen Audi A8baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi A8.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi A8 auto doen.