chiptuning Audi A6: elke Audi A6 krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Audi A6 auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Audi A6 auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw Audi auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi A6 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw Audi

Sportiever geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Audi A6​

Minder brandstof gebruik van uw Audi A6

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A6 auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A6 ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi A6 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Audi A6 een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi A6 chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Audi A6.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A6

Exclusief gebruik van goede Audi A6 chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A6 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Audi A6 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A6 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Audi A6 auto.

Hierdoor is dit een voordelige Audi A6 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi A6 auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Audi A6 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Audi A6 ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Audi A6 chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A6 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A6. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi A6 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Audi A6 auto wordt!

Specialistische Audi A6 ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Audi A6 chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Audi A6 fabrikant kan aanpassen en je auto Audi A6 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle info over Audi A6 eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Audi A6. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Audi A6 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Audi A6 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De chiptuning locaties kun je hieronder vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi A6 auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.