chiptuning: elke Aston Martin Virage krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Aston Martin Virage kan doen:

De ecu van uw Aston Martin Virage is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Aston Martin Virage auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Aston Martin auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Aston Martin Virage veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Aston Martin Virage auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Aston Martin Virage auto chiptuning:​​

Meer PK's

Mooier geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Aston Martin Virage plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Aston Martin Virage auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Aston Martin Virage.

De chiptuning Aston Martin Virage engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Aston Martin Virage auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Aston Martin Virage auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Aston Martin Virage chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Aston Martin Virage auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Aston Martin Virage motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Aston Martin Virage OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Aston Martin Virage chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Aston Martin Virage ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Aston Martin Virage chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Aston Martin Viragetuning maak je fysieke wijzigingen aan de Aston Martin Virage auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Aston Martin Virage auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Aston Martin Virage. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Aston Martin Virage chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Aston Martin Virage.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Aston Martin Virage autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Aston Martin Virage kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Aston Martin Virage halen.

Zeker, doordat je bij het auto Aston Martin Virage chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Aston Martin Virage eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je Aston Martin Virage. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Aston Martin Virage) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je Aston Martin Virage is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Aston Martin Virage.

Daarom is je Aston Martin Virage al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Aston Martin Virage auto en bent u uw Aston Martin Virage auto dus even kwijt.