chiptuning Aston Martin Rapide: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Aston Martin Rapide?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Aston Martin Rapide auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Aston Martin Rapide auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw Aston Martin

Beter geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningAston Martin Rapide?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Aston Martin Rapide specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Aston Martin Rapide, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Aston Martin Rapide auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Aston Martin Rapide werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Aston Martin Rapide nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Aston Martin Rapidechiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Aston Martin Rapide motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Aston Martin Rapide OBD chiptuning

OBD tuning op maat Aston Martin Rapide is een geliefde methode om je Aston Martin Rapide te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Aston Martin Rapide zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Aston Martin Rapide ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Aston Martin Rapide auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Aston Martin Rapide!

Stage 2 chiptuning Aston Martin Rapide

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Aston Martin Rapide tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Aston Martin Rapide genoemd. Je Aston Martin Rapide wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Aston Martin Rapide auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Aston Martin Rapide auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Aston Martin Rapide producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Aston Martin Rapide kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Aston Martin Rapide halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Aston Martin Rapide zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Aston Martin Rapide chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over Aston Martin Rapide eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Aston Martin Rapide. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Aston Martin Rapide kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Aston Martin Rapide is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken:Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Aston Martin Rapide, zonder dat hierbij aanpassingen Aston Martin Rapidebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Aston Martin Rapide.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij