chiptuning Aston Martin DBS op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Aston Martin DBS kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Aston Martin DBS door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Aston Martin DBS heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Aston Martin DBS meer performance heeft gekregen.

De voordelen Aston Martin DBS chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Harder geluid uit uw Aston Martin

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Aston Martin DBS

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Aston Martin DBS auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Aston Martin DBS chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Aston Martin DBS auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Aston Martin DBS auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Aston Martin DBS auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Aston Martin DBS chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Aston Martin DBS auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Aston Martin DBS tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Aston Martin DBS motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Aston Martin DBS OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Aston Martin DBS chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Aston Martin DBS.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Aston Martin DBS chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Aston Martin DBS auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je Aston Martin DBS auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Aston Martin DBS chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Aston Martin DBS plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Aston Martin DBS chiptuning genoemd. Je Aston Martin DBS auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Aston Martin DBS chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Aston Martin DBS auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Aston Martin DBS.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Aston Martin DBS halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Aston Martin DBS eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Aston Martin DBS. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Aston Martin DBS ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van onze locatiesEr zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Aston Martin DBS auto, zonder dat hierbij veranderingen Aston Martin DBSbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Aston Martin DBS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij