chiptuning Aston Martin DB9: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Aston Martin DB9?

Het standaard programma in de ecu van uw Aston Martin DB9 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Aston Martin DB9 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Aston Martin DB9 gaat u op Aston Martin DB9en dat uw Aston Martin DB9 veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Aston Martin DB9 auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw Aston Martin

Sportiever geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenAston Martin DB9?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Aston Martin DB9 auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Aston Martin DB9 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Aston Martin DB9 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Aston Martin DB9 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Aston Martin DB9tuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Aston Martin DB9 motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Aston Martin DB9 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Aston Martin DB9 is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Aston Martin DB9 chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Aston Martin DB9 auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Aston Martin DB9

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Aston Martin DB9 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Aston Martin DB9 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Aston Martin DB9 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Aston Martin DB9 fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Aston Martin DB9 producent je auto Aston Martin DB9 kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Aston Martin DB9 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over Aston Martin DB9 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Aston Martin DB9 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de chiptuning locaties Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij