chiptuning Aston Martin DB11: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Aston Martin DB11 ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Aston Martin DB11 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Aston Martin DB11 auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Aston Martin DB11 chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw Aston Martin

Sportiever geluid uit uw Aston Martin

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Aston Martin DB11

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Aston Martin DB11 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Aston Martin DB11 chiptuning engineer onderworpen. Deze Aston Martin DB11 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Aston Martin DB11 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Aston Martin DB11 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Aston Martin DB11 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Aston Martin DB11 auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Aston Martin DB11 in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Aston Martin DB11 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Aston Martin DB11 auto wordt!

Methodes voor Aston Martin DB11 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Aston Martin DB11 OBD chiptuning

OBD chiptuning Aston Martin DB11 is een geliefde methode om je Aston Martin DB11 te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Aston Martin DB11.

Daardoor is dit een voordelige Aston Martin DB11 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Aston Martin DB11 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Aston Martin DB11 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Aston Martin DB11 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Aston Martin DB11

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Aston Martin DB11 tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Aston Martin DB11. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Aston Martin DB11 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Aston Martin DB11 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Aston Martin DB11 auto haalt.

Deze vorm van Aston Martin DB11 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Aston Martin DB11 auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Aston Martin DB11 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Aston Martin DB11.

Zo doen wij naast Aston Martin DB11 chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Aston Martin DB11 als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Aston Martin DB11 fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Aston Martin DB11 producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Aston Martin DB11 halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over Aston Martin DB11 eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Aston Martin DB11. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Aston Martin DB11 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Aston Martin DB11 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door nederland. Beneden ziet u een kaart van de locaties Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Aston Martin DB11 auto en bent u uw auto dus even kwijt.