chiptuning Alpina D3: elke Alpina D3 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alpina D3?

De ecu software van uw Alpina D3 auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Alpina D3 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Alpina D3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Alpina D3 zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Alpina D3:​​

Meer performance uit uw auto

Beter geluid

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Alpina D3 auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alpina D3 chiptuning engineer onderworpen. Deze Alpina D3 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Alpina D3 een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Alpina D3 voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Alpina D3 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Alpina D3 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Alpina D3 auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Alpina D3tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alpina D3 OBD chiptuning

OBD tuning op maat Alpina D3 is een geliefde manier om je Alpina D3 te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Alpina D3 auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alpina D3 aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alpina D3 auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Alpina D3

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alpina D3 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alpina D3 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Alpina D3 kan worden!

Specialistische Alpina D3 ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alpina D3 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alpina D3 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Alpina D3 fabrikant kan aanpassen en je auto Alpina D3 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Alpina D3 halen.

Ja, doordat je bij het Alpina D3 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Alpina D3 eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Alpina D3. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je Alpina D3 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een lijst van onze vestigingenAndere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij