chiptuning Alfa Romeo Stelvio op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo Stelvio?

De ecu software van uw Alfa Romeo Stelvio is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Alfa Romeo Stelvio auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Alfa Romeo Stelvio auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Alfa Romeo Stelvio chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo Stelvio

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Alfa Romeo Stelvio plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Alfa Romeo Stelvio chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Stelvio auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo Stelvio engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Stelvio. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Alfa Romeo Stelvio een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Alfa Romeo Stelvio auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Alfa Romeo Stelvio chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo Stelvio auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Alfa Romeo Stelvio OBD chiptuning

OBD chiptuning Alfa Romeo Stelvio is een geliefde manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Stelvio auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Alfa Romeo Stelvio ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Alfa Romeo Stelvio auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alfa Romeo Stelvio Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo Stelvio auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Stelvio chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo Stelvio fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Alfa Romeo Stelvio.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Alfa Romeo Stelvio auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over Alfa Romeo Stelvio ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo Stelvio chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Alfa Romeo Stelvio als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Alfa Romeo Stelvio chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Alfa Romeo Stelvio fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle info over eco chip tuning Alfa Romeo Stelvio.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Alfa Romeo Stelvio. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Alfa Romeo Stelvio ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Onze locaties kun je hier beneden vinden:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo Stelvio.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij