chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Giulietta auto kan doen:

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulietta is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Alfa Romeo Giulietta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo Giulietta auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo Giulietta auto:​​

Sportiever karakter uit uw Alfa Romeo

Harder geluid uit uw Alfa Romeo

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Alfa Romeo Giulietta plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Giulietta auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Giulietta specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Alfa Romeo Giulietta auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Giulietta auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo Giulietta engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Giulietta auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo Giulietta auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Alfa Romeo Giulietta een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo Giulietta auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Giulietta chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo Giulietta auto

Goede accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Goede Alfa Romeo Giuliettatuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Alfa Romeo Giulietta motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulietta is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Giulietta auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Alfa Romeo Giulietta chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Alfa Romeo Giulietta ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulietta

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Alfa Romeo Giulietta tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo Giulietta. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo Giulietta chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Giulietta auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Alfa Romeo Giulietta fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, je auto Alfa Romeo Giulietta chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over Alfa Romeo Giulietta eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Alfa Romeo Giulietta. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Alfa Romeo Giulietta ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo Giuliettabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo Giulietta al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo Giulietta auto en bent u uw Alfa Romeo Giulietta dus even kwijt.