chiptuning Alfa Romeo Brera: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Alfa Romeo Brera auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Alfa Romeo Brera auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Alfa Romeo Brera door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Alfa Romeo Brera auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Alfa Romeo Brera meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's

Sportiever geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alfa Romeo Brera?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Brera engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Alfa Romeo Brera aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alfa Romeo Brera.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Brera auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Brera. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alfa Romeo Brera auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Alfa Romeo Brera chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo Brera.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Alfa Romeo Brera chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo Brera motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Brera OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Alfa Romeo Brera chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Alfa Romeo Brera.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo Brera aanpassen. Zonder de Alfa Romeo Brera ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Alfa Romeo Brera auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Alfa Romeo Brera auto!

Stage 2 Alfa Romeo Brera chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo Brera er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo Brera behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Brera wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto chippen voor uw Alfa Romeo Brera kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Brera.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo Brera autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Alfa Romeo Brera chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Alfa Romeo Brera halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Alfa Romeo Brera zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Alfa Romeo Brera! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Alfa Romeo Brera eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Alfa Romeo Brera. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Alfa Romeo Brera chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo Brerabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo Brera auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo Brera doen.

WhatsApp WhatsApp met mij