chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo 4C auto kan doen:

De ecu software van uw Alfa Romeo 4C is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Alfa Romeo 4C auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Alfa Romeo 4C auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo 4C auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Alfa Romeo 4Cen dat uw Alfa Romeo 4C veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Alfa Romeo 4C auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo 4C auto:​​

Meer PK's

Harder geluid uit uw Alfa Romeo

Meer rijplezier uit uw Alfa Romeo 4C​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo 4C een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo 4C worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Alfa Romeo 4C chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo 4C ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo 4C auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo 4C. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo 4C chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

De beste Alfa Romeo 4Ctuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Alfa Romeo 4C kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo 4C motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo 4C OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo 4C is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo 4C auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Alfa Romeo 4C chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Alfa Romeo 4C. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Alfa Romeo 4C auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo 4C

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo 4C er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo 4C auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo 4C behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo 4C. Je Alfa Romeo 4C auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische Alfa Romeo 4C ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Alfa Romeo 4C remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Alfa Romeo 4C producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Alfa Romeo 4C halen.

Zeker, doordat je bij het Alfa Romeo 4C chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over eco chiptuning Alfa Romeo 4C.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Alfa Romeo 4C. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Alfa Romeo 4C) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Alfa Romeo 4C ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. De vestigingen kun je hier beneden bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo 4C auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo 4C auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo 4C auto doen.