chiptuning: elke Alfa Romeo 159 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo 159 chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Alfa Romeo 159 gaat u Alfa Romeo 159en dat uw Alfa Romeo 159 veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw Alfa Romeo

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo 159 specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo 159 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo 159. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo 159. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Alfa Romeo 159 is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo 159 auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Alfa Romeo 159 in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo 159 chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alfa Romeo 159 auto

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede back-up

De beste Alfa Romeo 159chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo 159 motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo 159 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo 159 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo 159.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Alfa Romeo 159 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Alfa Romeo 159 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Alfa Romeo 159 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo 159 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo 159 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo 159 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo 159 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo 159.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Alfa Romeo 159 producent je Alfa Romeo 159 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, je Alfa Romeo 159 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over eco chip tuning Alfa Romeo 159.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Alfa Romeo 159 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. De chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo 159 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo 159baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.