chiptuning Alfa Romeo 147: elke Alfa Romeo 147 krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo 147 chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo 147 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je Alfa Romeo 147 auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Alfa Romeo

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw Alfa Romeo 147​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alfa Romeo 147?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo 147 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo 147 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo 147 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Alfa Romeo 147 auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo 147.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo 147 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Alfa Romeo 147 motor tuning:

Voor het Alfa Romeo 147 motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo 147 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo 147 is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo 147 zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Alfa Romeo 147 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo 147 auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Alfa Romeo 147 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo 147 met meer performance, zonder dat je Alfa Romeo 147 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alfa Romeo 147 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo 147 chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo 147 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo 147 auto haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo 147 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Alfa Romeo 147 auto wordt!

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Alfa Romeo 147 fabrikant kan veranderen en je Alfa Romeo 147 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je Alfa Romeo 147 halen.

Zeker, het chippen van je auto Alfa Romeo 147 zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Alfa Romeo 147 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer informatie over eco chip tuning Alfa Romeo 147.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Alfa Romeo 147. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Alfa Romeo 147 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Alfa Romeo 147 chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder kunt u al de chiptuning locaties zien: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo 147 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo 147baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.