Vauxhall tuning

Meer vermogen uit uw Vauxhall

Kies uw Vauxhall type:

Vauxhall Zafira Vauxhall Vectra Vauxhall Insignia Vauxhall Astra

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall chiptunen?

De ecu software van uw Vauxhall auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall auto gaat u Vauxhallen dat uw Vauxhall auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Vauxhall auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Vauxhall auto:​

Meer koppel

Harder geluid uit uw Vauxhall

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Vauxhall plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Vauxhall worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Vauxhall chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Vauxhall auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Vauxhall. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Vauxhall auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Vauxhall nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Vauxhall motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Vauxhall OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Vauxhall chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Vauxhall.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Vauxhall ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Vauxhall auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Vauxhall chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Vauxhall er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall genoemd. Je Vauxhall wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Vauxhall is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Vauxhall chiptuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Vauxhall.

Zo doen wij naast chiptuning Vauxhall ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Vauxhall chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Vauxhall producent je Vauxhall kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Vauxhall! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over Vauxhall eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Vauxhall) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Vauxhall ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van de tuning vestigingen

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Vauxhall chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.