Suzuki tuning

Meer performance

Kies uw Suzuki

Suzuki XL7 Suzuki Wagon R Suzuki Vitara Suzuki SX4 S-Cross Suzuki SX4 Suzuki Swift Suzuki Splash Suzuki Liana Suzuki Kizashi Suzuki Jimny Suzuki Ignis Suzuki Grand Vitara Suzuki Baleno

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wat voor voordelen heeft chiptuning Suzuki voor mijn Suzuki auto?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Suzuki door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Suzuki auto zult u opSuzukien dat uw Suzuki veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Suzuki zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​

Meer vermogen uit uw auto

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw Suzuki​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Suzuki plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Suzuki auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Suzuki engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Suzuki auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Suzuki chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Suzuki

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Suzuki tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Suzuki wordt!

Methodes voor Suzuki motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Suzuki OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Suzuki chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Suzuki.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Suzuki chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Suzuki auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Suzuki ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Suzuki auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Suzuki!

Chiptuning Suzuki Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Suzuki fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Suzuki.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzukisoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Suzuki producent je Suzuki kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Suzuki producent het maximale uit je Suzuki halen.

Zeker, het chippen van je auto Suzuki zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Suzuki! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle info over Suzuki eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder kunt u al onze vestigingen vinden:

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Suzuki auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki auto en bent u uw auto dus even kwijt.