Subaru tuning

Meer PK's

Kies uw Subaru

Subaru XV Subaru WRX Subaru Tribeca Subaru Trezia Subaru Outback Subaru Liberty Subaru Levorg Subaru Legacy Subaru Impreza Subaru Forester Subaru BRZ

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door motor tuning.

In een paar uur kan je Subaru auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Subaru chiptuning:​

Meer vermogen

Sportiever geluid uit uw Subaru

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Subaru plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Subaru chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Subaru auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Subaru. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Subaru dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Subaru auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Subaru in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Subaru chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Subaru

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Subaru chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Subaru auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Subaru chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Subaru auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Subaru auto!

Stage 2 Subaru chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru chiptuning. Je Subaru auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Subaru is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Subaru kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru.

Zo doen wij buiten chiptuning Subaru ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Subaru fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Subaru fabrikant het maximale uit je auto Subaru halen.

Ja, doordat je bij het Subaru chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Subaru! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Subaru eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Subaru. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Subaru ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een lijst van de vestigingen

We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru en bent u uw Subaru dus even kwijt.