Porsche ecu chiptuning

Meer vermogen

Kies uw Porsche

Porsche Panamera Sport Turismo Porsche Panamera Porsche Macan Porsche Cayman Porsche Cayenne Coupé Porsche Cayenne Porsche Carrera GT Porsche Boxster Porsche 911

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Porsche door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

auto chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Porsche auto:​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw Porsche

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Porsche auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Porsche auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Porsche aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Porsche engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Porsche waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Porsche auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Goede Porschetuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Porsche motor tuning:

Voor het Porsche motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Porsche ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Porsche ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche chiptuning.

Zo doen wij buiten Porsche chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Porsche fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Porsche halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Porsche zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over Porsche eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Porsche. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een kaart van onze chiptuning locaties

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.