Pontiac tuning

Meer performance uit uw Pontiac

Kies uw Pontiac:

Pontiac Torrent Pontiac Sunfire Pontiac Solstice Pontiac Montana Pontiac GTO Pontiac Grand Prix Pontiac Grand Am Pontiac G8 Pontiac G6 Pontiac G5 Pontiac Firebird Pontiac Bonneville

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Pontiac gaat u Pontiacen dat uw Pontiac auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Pontiac chiptuning:​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Pontiac

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Pontiac chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Pontiac hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Pontiac auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Pontiac in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Pontiac

Gebruik van goede Pontiac tuning software

Ontdek wat het chippen voor u Pontiac auto kan doen:

Methodes voor Pontiac motor tuning:

Voor het Pontiac motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Pontiac OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Pontiac zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Pontiac chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Pontiac auto. Met deze manier moet je zelfs de Pontiac ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Pontiac er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Pontiac Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Pontiactuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Pontiac auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac chiptuning. Je Pontiac auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Pontiac chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Pontiac.

chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Pontiac ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Pontiac.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Pontiac fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Pontiac fabrikant het maximale uit je auto Pontiac halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Pontiac! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over Pontiac eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Pontiac. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Pontiac ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen vinden:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Pontiac, zonder dat hierbij veranderingen Pontiacbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.