chiptuning Peugeot

Meer koppel

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Peugeot is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Peugeot auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Peugeot auto zult u Peugeoten dat uw Peugeot veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​

Meer koppel uit uw Peugeot

Geluid klinkt harder

Meer plezier uit uw Peugeot​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Peugeot

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Peugeot auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Peugeot worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Peugeot chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Peugeot voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

Goede Peugeottuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Peugeot motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Peugeot is een geliefde methode om je Peugeot te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Peugeot ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Je Peugeot ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Peugeot

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Peugeot auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot genoemd. Hierbij pas je de Peugeot fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Peugeot auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Peugeot laten chippen
Uw peugeot laten chippen bij mijnchiptuning. Is een geweldige manier om meer vermogen uit je auto te halen. Zonder dure fysieke aanpassingen.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over Peugeot ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Peugeot chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Peugeot auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Peugeot kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Peugeot halen.

Zeker, het chippen van je Peugeot zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Peugeot! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Peugeot eco chiptuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Peugeot. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Peugeot kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot auto, zonder dat hierbij veranderingen Peugeotbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot auto dus even kwijt.