chip tuning Mitsubishi

Meer koppel uit uw Mitsubishi

Kies uw auto type:

Mitsubishi Spacestar Mitsubishi Pajero Mitsubishi Outlander Mitsubishi Lancer EVO Mitsubishi Lancer Mitsubishi L200 Mitsubishi Grandis Mitsubishi Eclipse Cross Mitsubishi Colt Mitsubishi Carisma Mitsubishi ASX

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi voor mijn auto?

De ecu software van uw Mitsubishi is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Mitsubishi zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mitsubishi:​

Meer vermogen

Sportiever geluid uit uw Mitsubishi

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mitsubishi op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mitsubishi worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mitsubishi chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mitsubishi auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mitsubishi auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mitsubishi auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mitsubishi chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi

Goede accu voeding gedurende het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi

Exclusief gebruik van de beste Mitsubishi chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi motor tuning:

Voor het Mitsubishi motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mitsubishi OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mitsubishi. Via deze methode moet je zelfs de Mitsubishi ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Mitsubishi ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mitsubishi Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mitsubishi er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mitsubishi chiptuning. Hierbij pas je de Mitsubishi auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mitsubishi auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Mitsubishi laten chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Mitsubishi halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over Mitsubishi eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Mitsubishi. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Mitsubishi chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij beneden bekijken:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishibaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.