Mercury tuning

Meer vermogen uit uw Mercury

Kies uw auto model

Mercury Sable Mercury Mountaineer Mercury Mariner Mercury Grand Marquis

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercury auto kan doen:

De standaard software in de Mercury ecu van uw Mercury auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercury kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercury:​

Sneller optrekken uit uw Mercury

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercury worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercury chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercury auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercury auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Mercury auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercury in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercury chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw Mercury kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mercury OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercury is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercury chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercury auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vaak vraag:

Door het Mercury auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercury auto!

Chiptuning Mercury Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mercurytuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercury auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercury auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercury behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercury genoemd. Hierbij pas je de Mercury auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercury auto haalt.

Deze vorm van Mercury chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning

Ontdek wat chiptuning voor u Mercury auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercury kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercury.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Mercury producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Mercury halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle info over eco chip tuning Mercury.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Mercury beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je Mercury is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. De Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder vinden

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Mercury chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercury auto.

Daarom is je Mercury al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercury doen.