McLaren chiptuning

Meer koppel uit uw auto

Kies uw McLaren type:

McLaren MP4-12C McLaren 720S McLaren 675LT McLaren 650S McLaren 625C McLaren 600LT McLaren 570GT McLaren 570 S / Sprint / GT4 McLaren 540C

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wat voor voordelen heeft chiptuning McLaren voor mijn auto?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je McLaren met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw McLaren zult u McLarenen dat uw McLaren auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je McLaren meer performance heeft gekregen.

De voordelen McLaren auto chiptuning:​

Meer PK's

Beter geluid

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw McLaren

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning McLaren plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw McLaren auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze McLaren engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning McLaren engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw McLaren, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw McLaren auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw McLaren auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je McLaren auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw McLaren

Goede accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor McLaren motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: McLaren OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning McLaren is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de McLaren auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van McLaren chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de McLaren auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het McLaren auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de McLaren auto!

Chiptuning McLaren Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van McLarentuning maak je fysieke wijzigingen aan de McLaren. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 McLaren chiptuning genoemd. Je McLaren wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 McLaren chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun McLaren.

chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u McLaren kan worden!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw McLaren auto.

Zo doen wij buiten McLaren chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor McLaren als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de McLaren producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto McLaren kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je McLaren halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over McLaren eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je McLaren is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden ziet u een lijst van de tuning vestigingen

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw McLaren auto en bent u uw auto dus even kwijt.