Lancia chip tuning

Sportiever karakter uit uw auto

Kies uw auto

Lancia Ypsilon Lancia Voyager Lancia Thesis Lancia Thema Lancia Phedra Lancia Musa Lancia Lybra Lancia Kappa Lancia Delta

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Lancia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Lancia een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lancia auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​

Meer koppel uit uw auto

Beter geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningLancia?​

Voor stage one chippen Lancia plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Lancia chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lancia auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lancia auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Lancia een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Lancia chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Lancia.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Lanciachiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Lancia auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lancia OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Lancia auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Lancia auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Lancia tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Lancia. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Lancia auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning

Ontdek wat het chippen voor uw Lancia kan doen:

Specialistische Lancia ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lanciasoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lancia producent kan veranderen en je Lancia kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Lancia halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Lancia zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Lancia! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Lancia je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco chip tuning Lancia.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Lancia. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. De vestigingen kun jij hier beneden bekijken:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Lancia.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.