Isuzu chip tuning

Meer koppel uit uw auto

Kies uw Isuzu model

Isuzu MU-X Isuzu I-Series Isuzu D-Max Isuzu Ascender

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Ontdek wat chiptuning voor uw Isuzu auto kan doen:

De ecu van uw Isuzu auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Isuzu auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Isuzu auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Isuzu:​

Meer performance

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Isuzu?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Isuzu specialist. Daarna verzenden we de software van uw Isuzu auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Isuzu auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Isuzu auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Isuzu chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Isuzu.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Goede Isuzutuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Isuzu kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Isuzu OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Isuzu chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Isuzu auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Isuzu auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Isuzu auto!

Stage 2 chiptuning Isuzu

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Isuzutuning maak je fysieke aanpassingen aan de Isuzu auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Isuzu chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Isuzu fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Isuzu haalt.

Deze vorm van Isuzu chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Isuzu laten chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Isuzu chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Isuzu kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Isuzu halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Isuzu! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alles over Isuzu eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Isuzu is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Onze vestigingen kun je hieronder bekijken

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Isuzu, zonder dat hierbij veranderingen Isuzubaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Isuzu al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Isuzu en bent u uw Isuzu dus even kwijt.