chiptuning Infiniti

Sportiever karakter

Kies uw Infiniti:

Infiniti QX70 Infiniti QX60 Infiniti QX50 Infiniti QX30 Infiniti Q70 Infiniti Q60 Infiniti Q50 Infiniti Q30 Infiniti M Infiniti G37/M37 Infiniti G35 Infiniti FX Infiniti EX

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn Infiniti auto?

Het motormanagementsysteem van uw Infiniti auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Infiniti auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Infiniti auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Infiniti auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​

Sneller optrekken

Beter geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Infiniti​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Infiniti auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Infiniti auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Infiniti auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Infiniti nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Infiniti auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Infiniti OBD chiptuning

OBD tuning Infiniti is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Infiniti auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Infiniti auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Infiniti

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Infiniti auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Infiniti. Je Infiniti auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Infiniti wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Infiniti laten chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Infiniti kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Infiniti.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Infiniti fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je Infiniti kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Infiniti producent het maximale uit je auto Infiniti halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Infiniti zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle info over eco chip tuning Infiniti.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Infiniti. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen zien:

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Infiniti al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Infiniti auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Infiniti doen.